Perkthime

My Language Center SEKSIONI I PERKTHIMEVE 

Seksioni i Perkthimeve eshte i perbere nga:

 • Nje staf profesional ne fushen e perkthimit me eksperience disa vjecare.
 • Eksperience ne fushen e perkthimeve si: filma, diploma, detyra kursi, perkthime dokumentash, etj
 • Staf i ri dinamik

Stafi i Seksionit te Perkthimeve eshte i specializuar ne perkthimin e:

 • Perkthime filmash
 • Perkthime dokumentash
 • Perkthime diplomash
 • Perkthime gazetash, revistash etj
 • Perkthime librash
 • Materiale akedemike/shkencore

Si funksionon Seksioni i Perkthimeve?

Jane disa hapa qe ndiqen per te permbushur me sukses nje perkthim dhe te dyja palet te jene te sigurte dhe te kenaqura.

Hapi 1. Ju dergoni materialin apo dokumentin duke shpjeguar shkurtimisht kerkesat specifike dhe kohen.

Hapi 2. Pas marrjes se materialit ne analizojme llojin e materialit, kerkesat dhe ju kthejme pergjigje mbi cmimin, kohen si dhe nje prove per te pare cilesine e perkthimit.

Hapi 3. Nese te dyja palet bien dakort mbi cmimin, cilesine dhe kerkesat atehere kryhet pagesa [ Me ane te PayPal, Wester Union ,etj.]

Hapi 4. Ne ju dergojme pjesen tjeter te perkthimit dhe finalizojme marreveshjen.

Shpjegimi i ilustruar

Ne ju ofrojme dhe sigurojme cilesine e perkthimeve duke ruajtur origjinalitetin.

 

Perkthime

Çmimi: $

Seksioni i perkthimeve vjen prane jush me perkthimin e materialeve shkencore, didaktike, perkthime dokumentash, filmash, video etj. Cmimi ne varesi te materialeve (veshtersise), sasise dhe kerkesave specifike tuaja.

E-mail Us

Pershkrimi

Perkthime profesionale dhe me cmime me konkuruese ne treg.

Perkthime

 • Materiale didaktike
 • Libra
 • Filmash
 • Diploma /Detyra Kursi etj
 • Dokumentat

Perkthime ne Gjuhet:

 1. Anglisht -Shqip
 2. Shqip- Anglisht
 3. Italisht - Shqip
 4. Shqip- Italisht
 5. Frengjisht - Shqip
 6. Shqip - Frengjisht
 7. Gjermanisht - Shqip
 8. Shqip - Gjermanisht

Etj.

 

 

 

 

 

"My Language Center" ofron titrime per:

 • Filma
 • Dokumentare
 • Seriale
 • Video etj. 

Ofrojme titrime pa gabime ne sinkronizim dhe ne gjuhen standarte letrare.