mesimi online

Once, it was a dream…

Once, it was a dream…

Me poshte po ju prezantojme me nje nga detyrat qe ka pergatitur Siardi.

Siardi, ka me shume se dy vjet qe ndjek kursin online te Gjuhes Angleze, dhe me vone ju bashkua edhe vellai i vogel, Deni. Mesimi online nuk e ka penguar Siardin per te shprehur sa me mire fantazine, krijimtarine dhe avancimin ne gjuhen angleze, madje teknologjia edhe te mesuarit online besoj se ka qene nje shtyse me shume per te sjelle punime kaq te bukura.

Punoi: Siard P

Udhehoqi: Mesuese Merita

Once it was a dream- worked by Siardi

 

https://www.youtube.com/watch?v=6ZNuQJlZlr4

Praktikimi i Gjuhes Angleze

My Language Center On Air ka si qellim kryersor te:
01. Te nxisim dhe inkurajojme nxenesit tane
02. Te praktikojme dhe te performojme mesimet e marra (nderthurja teori me praktike )
03. Te punojme se bashku si nje skuader duke ndare rolet , detyra dhe pergjegjesite

  • Ju sjellim nje dialog ndermjet dy nxenesve tane Danjelit & Aurelit.
  • Nepermjet ketij dialogu te thjeshte edhe te shkurter ne kemi arritur:
    praktikimin e kohes se ardhme & te shkuar
  • praktikimin e kalimit nga njera kohe ne tjetren ne menyre sa me natyrale (shpeshhere kjo eshte nje pengese per pesonat qe sapo kane filluar mesimin e nje gjuhe).
  • praktikimin e gjuhes angleze lirshem ne situata konkrete edhe aktuale

Degjojeni dialogun duke klikuar ne foton ose linkun e meposhtem

https://www.youtube.com/watch?v=6ZNuQJlZlr4