Pyetje/Pergjigje

Si nje platforme online eshte me se normale qe te keni pyetje. Me poshte po ju sjellim disa nga pyetjet me te shpeshta qe jane bere ne faqen tone.

 • A- Eshte shume e sigurte edhe komode ne te njejten kohe. Ju mund te rregjistroheni vetem pasi te jeni te bindur per te vashduar me tej me kursin online. Ju do te keni gjithmone nje trajnues tuaj personal qe do te pergjigjet ndaj cfaredolloj pyetje apo paqartesie. Gjithashtu ju do tju ofrohet mundesia e kontakteve per te gjitha pyetjet tuaj. Se fundmi ju mund te vizitoni qendren e kurseve tona qe ndodhet ne Tirane edhe te ndiqni mesimin edhe nga aty.

 • A- Jane disa arsye qe ju duhet te zgjidhni My Language Center:

  • Mesim individual [ne pergjithesi klasat jane te perbera nga nje numer i madh studentesh ose te tejmbushura dhe mundesia juaj per te pervetesuar nje gjuhe te huaj eshte me e ulet]
  • Cmim me konkurues [ duke ju ofruar cilesine por edhe cmime me konkuruese nga qendrat e tjera]
  • Mundesi pa fund [ ju mund te ndodheni ne skajin me te larget te shqiperise apo edhe jashte shqiperise, gjithsesi tashme kjo nuk eshte nje pengese per te mesuar nje gjuhe te huaj. Ju keni mundesine te shijoni rehatine e kolltukut tuaj, dhe te mesoni drejtperdrejt nga shtepia. Ju keni mundesine te zgjidhni sa edhe kur deshironi te mesoni, etj]
  • Mesimi me ane te tekonologjise [tashme teknologjia eshte bere pjese e pandashme e jetes sone duke na i thjeshtezuar gjerat edhe me. Tani ju mund te jeni pjese e teknologjise duke e thjeshtezuar edhe mesimin e nje gjuhe te huaj.
  • Platforma e pare ne kete lloj [ shpesh here keni degjuar apo edhe shpenzuar per te blere programe kompjuterike per te mesuar nje gjuhe t e huaj por kane rezultuar pa sukses. Ne jemi e para platform qe ju ofrojme mundesine e nje trajnuesi personal.
 • A- Nuk keni pse te shqetesoheni pasi ju duhen vetem njohurite minimale qe cdo person i zoteron. Nuk eshte e nevojshme te jeni ekspert ne fushen e teknologjise sepse ne ju kemi lehtesuar gjerat.

  Gjithcka cfare keni nevoje eshte :

  1. Kompjuteri /laptopi juaj

  2. Nje lidhje internet

  3. Nje llogari ne Skype

 • A- Eshte shume e thjeshte. Ajo cfare ju duhet juve eshte nje lidhje interneti edhe nje kompjuter [ ose nje laptop / tablet ]. Ju do te keni nje trajnues personal qe do ju ofroje ndihme ne cdo kohe. Tani ju zgjidhni vete kur, ku edhe sa ore mesim deshironi te beni. Nuk keni pse te ndikoheni apo te detyroheni te udhetoni. Ju mund te mesoni nje gjuhe te huaj drejtperdrejt nga shtepia juaj.

 • A- Ju mund te zgjidhni sa ore te deshironi. Normalisht, ne keshillojme qe tre ore ne jave do rrisin produktivitetin tuaj ne mesimin e nje gjuhe te huaj por kjo varet nga : arsyet e mesimit te gjuhes se huaj, koha qe ju keni ne dispozicion, mosha etj.

 • A- Pagesat behen nepermjet numrit te llogarise bankare qe ne ju japim. Ora e pare eshte edhe nje testim i njohurive edhe nevoja edhe nuk eshte i perfshire ne cmim por pagesa behet paraprakisht cdo ore apo kursi qe ju vendosni te ndiqni.

  Gjithashtu ne ju ofrojme mundesine e pageses me ane te PAYPAL apo Western Union. Nese ju ndodheni afer nesh mund te na kontaktoni edhe te beni pagesen edhe personalisht apo prane qendres sone.

 • A- Sherbimet tona jane elastike. Eshte gjithmone e keshillueshme te pyesni per te perfituar per oferta dhe zbritje. Ne jemi online 7 dite ne jave edhe ofrojme pergjigje te pyetjeve tuaj.