Pune ne Grup

 
Ky eshte nje nder momentete e punes ne grup ne qendren tone.
Grupi i vogel i Straightforward duke punuar se bashku.
Argetim edhe mesim ne te njenjtin kohe, kreativitet dhe bashkimi idesh.