Aktivitete nga Qendra

Mesimi i Gjuhes Angleze, apo i cfare do gjuhe te huaj, duhet te vije si nje proces i natyrshem. Ku tjeter mund te jete sa me i natyrshem sesa ne natyre?

Gjate kesaj dite, kaq prane me natyren, ishte nje mundesi e mire per nxenesit tane te socializoheshin me njeri-tjeterin, te argetoheshin dhe te mesonin me shume mbi historin, kulturen dhe te gjenin nje cep, nje cep larg te perditshmes, nje cep per te reflektuar.