My Language Center – Çertifikuar nga Microsoft

My Language Center – Qender Kursesh qe prej 12 Nentorit 2016, eshte certifikuar nga “Microsoft Education” me titullin “Certified Microsoft Innovative Educator“.

Ashtu sikurse ne kerkojme nga nxenesit dhe studentet tane qe te japin me te miren, qe te jene me te miret ashtu duhet te kerkojme edhe ne nga vetvetja se pari.

Zhvillimet qe ndodhin me nje ritem te shpejte ne ditet tona na japin mundesine qe ti plotesojme dhe te ndjekim dhe te jemi pjese e nje komuniteti ky qellimi kryesor eshte zhvillimi dhe mbeshtetja e edukimit.