On Air

Praktikimi i Gjuhes Angleze

My Language Center On Air ka si qellim kryersor te:
01. Te nxisim dhe inkurajojme nxenesit tane
02. Te praktikojme dhe te performojme mesimet e marra (nderthurja teori me praktike )
03. Te punojme se bashku si nje skuader duke ndare rolet , detyra dhe pergjegjesite

  • Ju sjellim nje dialog ndermjet dy nxenesve tane Danjelit & Aurelit.
  • Nepermjet ketij dialogu te thjeshte edhe te shkurter ne kemi arritur:
    praktikimin e kohes se ardhme & te shkuar
  • praktikimin e kalimit nga njera kohe ne tjetren ne menyre sa me natyrale (shpeshhere kjo eshte nje pengese per pesonat qe sapo kane filluar mesimin e nje gjuhe).
  • praktikimin e gjuhes angleze lirshem ne situata konkrete edhe aktuale

Degjojeni dialogun duke klikuar ne foton ose linkun e meposhtem

My Language Center - On Air

https://www.youtube.com/watch?v=6ZNuQJlZlr4

https://youtu.be/watch?v=6ZNuQJlZlr4

My Language Center On Air

Qellimet kryersore te ketij programi jane:
01. Te nxisim dhe inkurajojme nxenesit tane
02. Te praktikojme dhe te performojme mesimet e marra (nderthurja teori me praktike )
03. Te punojme se bashku si nje skuader duke ndare rolet , detyra dhe pergjegjesite

Ne kete pjese te pare per projektin – “My Language Center On Air” ne ju sjellim nje dialog te shkurter midis Danjelit ( klasa e 4) dhe Aurelit (klasa 7) ku njere performon rolin e kamarierit edhe tjetri nje klient ne nje restorant.

 


https://www.youtube.com/watch?v=IQY6VAAmPjk