Culture

Projekti “Movie Time”

Projekti “Movie Time”, ideuar dhe krijuar nga Teacher Merita eshte bere pjese e projekteve te shumta qe zhvillojme prane qendres “My Language Center”.

Projekti zhvillohet cdo muaj dhe gjithkush qe eshte pjese e Qendres se Kursit “My Language Center ” apo dhe ndonje mik eshte i lire ta ndjeke.

  • Nxenesit nepermjekt ketij projekti arrijne te praktikojne aftesine e te degjuarit.
  • Mesimi i nderthurur bashke me argetim. (Mesimi i fjaleve te reja, mesimi i shprehjeve te perdorura ne jeten e perditshme, etj.)
  • Nxenesit arrijne te praktikojne dhe te rrisin aftesite e te folurit. Nuk mund te mos perfshinim nje diskutim ne gjuhen angleze pas perfundimit te “Movie Time” duke diskutuar, dhene mendime individuale dhe shprehin opinionin e tyre.
  • Motivimi si nje nxitje ne arsim dhe ne jete.

Me poshte po ju sjellim disa nga momentet shkurtimisht gjate “Movie Time”

 

Argetimi, si dhe mesimi, nuk njeh limite prane qendres “My Language Center”

Having fun

 

Long Exposures

Long Exposures

In convallis quis est fermentum sollicitudin. Phasellus nec purus elit. Aenean tempus tincidunt dolor, quis auctor diam auctor non. Quisque at fermentum purus, a aliquet arcu.

Living Art

Living Art

Cras tristique feugiat neque sed vestibulum. Sed eu urna quis lacus aliquet fermentum vel sed risus. Integer laoreet pretium interdum. Proin consequat consequat feugiat. Integer pellentesque faucibus aliquet.

Watercolor

Watercolor

Etiam lorem sapien, vestibulum ut nisl sed, egestas dignissim enim. Nam lacus massa, pellentesque eget pulvinar vitae, sagittis eget justo. Maecenas bibendum sit amet odio et sodales. Praesent cursus mattis tortor, ut vestibulum purus venenatis at.