Language Exchange Program

Per here te pare mundesuam programin e shkembimit ndermjet klasave tona dhe nje prej shkollave te Brazilit.
Mesimi u be ne gjuhen angleze dhe nxenesit tane u pergjigjen edhe bene pyetje.
Ne e mbajtem sekret vendodhjen e klases tjeter keshtu qe nxenesit tane arriten te zbulonin se nga ishin moshataret e tyre.
Gjate kesaj ore mesimore ne arritem qe jo vetem te praktikonim Gjuhen e Huaj Angleze por gjithashtu te mesonim fakte dhe te reja mbi Brazilin, te mesonim te pyesnim mbi vendodhjen e shteteve te tjetera dhe cfare eshte me e rendesishme mesuam per kulturen e nje vendi tjeter. Gjuha dhe kultura shkojne gjithmone si dy paralele qe jane te pandashme dhe qe nuk priten kurre.

Pas realizimit me sukses te shkembimit dhe praktikimit te Gjuhes Angleze, kemi realizuar bashkepunime me klasa te ndryshme me shkollat e Kanadase. E ku ka me mire sesa nje ore bashkebisedimi me moshatare ku Gjuha Angleze eshte gjuha e memes?

Me poshte po ju sjellim disa momente nga programi language exchange.

 

momente nga programi mesim, argetim, eksperience e re dhe nje mirupafshim e ngrohte nga ana jone Drejtperdrejt lidhje midis dy klasave tona