Monthly Archives: April 2015

Nje mbasdite ndryshe, nje mesim ndryshe

Nje mbasdite ndryshe, nje mesim ndryshe

Me nxenesit tane tek American Corner

Duke ndjekur mesimin me vemendje

Fotot shpesh here flasin me shume se fjalet, sikurse flasin edhe vete fotot e mesiperme nga vizita bashke me nxenesit tane tek ” American Corner”.

 

 

Me nxenesit tane tek American Corner

 

 

 

 

 

 

 

Vizita tek American Corner ishte nje eksperience e mrekullueshme.


Falenderimet i takojne American Corner per punen e bere dhe inkurajojme cdo prider qe te angazhojne sa me shume femijet e tyre ne aktivitete te tilla.
Mesim per VIP / Kompani

Mesim per VIP / Kompani

“My Language Center” ofron sherbimin Anglishtja per personat VIP ose Kompani. Ky kurs eshte i pershtatshem per cdo nxenes i shkollave, indivite apo te punesuar dhe kompani qe kerkojne te kene Instruktorin e gjuhes ne shtepi apo zyra.

Mund te zhvillohet ne menyre individuale apo ne grup dhe oraret jane fleksibel.  Kurset ndahen bazuar në standardet Evropiane CEF (Common European Framework) duke filluar nga niveli fillestar A1 deri ne nivelin e avancuar C2.